Aktivoi VPN-yhteys

Aktivoi suojattu yhteys Kaspersky VPN:ssä yhdellä seuraavista tavoista:

1. Voit ottaa VPN:n käyttöön ja poistaa sen käytöstä sovelluksen käyttöliittymästä tai valikkopalkista.

Huomaa, että kun suljet Kaspersky VPN:n, sovelluksen suorittaminen keskeytetään ja suojattu yhteys poistetaan käytöstä.

VPN:n ottaminen käyttöön

VPN:n poistaminen käytöstä

2. Voit antaa Kaspersky VPN:n toimia taustalla.

Jos tämä asetus on käytössä, sovellus valvoo Wi-Fi-yhteyksiäsi aina ja varoittaa, jos muodostat yhteyden suojaamattomaan Wi-Fi-verkkoon. Voit asettaa Kaspersky VPN:n ottamaan VPN:n käyttöön automaattisesti, kun suojaamaton verkko havaitaan. Suosittelemme tätä valintaa.

Jos haluat pysäyttää sovelluksen, voit sulkea sen manuaalisesti.

Anna Kaspersky VPN:n toimia taustalla

Kaspersky VPN:n lopettaminen sovelluskuvakkeen valikosta

3. Jos haluat parhaan mahdollisen suojauksen, voit asettaa Kaspersky VPN:n käynnistämään VPN:n automaattisesti, kun Macisi käynnistyy.

Anna Kaspersky VPN:n suojata automaattisesti yhteytesi

Huomaa: Suojattu yhteys voi katketa epävakaan internet-yhteyden takia tai vaihdettaessa verkkoa. Tässä tapauksessa siirrettyä tietoa ei suojata. Kaspersky VPN palauttaa suojatun yhteyden, kun internet-yhteys muodostetaan uudelleen. Kaspersky VPN ilmoittaa, jos suojattua yhteyttä ei voi palauttaa. Suojatun yhteyden katketessa voit suojata tietojasi hätäpysäyttimellä. Se estää kaiken tiedonsiirron siihen asti, että suojattu yhteys palautuu.

Katso myös

Valitse toiminto, jonka Kaspersky VPN suorittaa kun yhdistät suojaamattomaan Wi-Fi-verkkoon

VPN-palvelimen valinta